keskiviikko 26. elokuuta 2015

Kisatien koulun uusia suunnitelmia odotellaan

Uuden koulun rakentamisen alkua odotellaan


Kisatien koulun purkamisen ensimmäinen osa on saatu valmiiksi suurin piirtein koulun alkuun mennessä. Kuvissa vanhan koulun pihanäkymä on lukion puolelta ja vastaavasti Kisatien ja urheilukentän puolelta. Seinä siellä on peitetty pressulla ja alue tasattu. 

Näkymä lukiolta katsottuna

Näkymä Kisatien ja urheilukentän puolelta
Uuden koulun rakentamisen alkua odotellaan. Tällä viikolla (vko 35) kokoontuu suunnittelua avustava toimikunta.

Lopullisia piirustuksia ei ole vielä saatu. Kesän aikana piirustuksiin on tullut muutoksia, joita on tarkoitus käydä läpi em. kokouksessa. 

LVI- ja sähkösuunnittelijat sekä arkkitehti pitivät viime viikolla yhteiskokouksen, josta odotetaan tietoa myös suunnittelutoimikunnan kokoukseen.

Koulun pihalla on eilen (25.8.2015) ollut maaperän tutkija, joten viimeisimmät tiedot lienee saatavilla lähiaikoina. Noin silmämääräisesti katsottuna jäi edelleen sama tunne, mikä näkyi jo piirustuksista: rakennusalue on aika ahdas. Siinä on sovittamista, kun varsinainen rakennustyö alkaa.

Maantielle 

Maantieltä 
Kisatien koulun kohdalle on tehty Haapajärven tieltä liittymä rakennusaikaista liikennettä varten. Tarkoitus on ajaa isolta tieltä pyörätien poikki suoraan rakennustyömaalle. Nyt on vaan mietittävä, miten varmistetaan pyörätiellä liikkuvien turvallisuus. Koonnut J Tilli